در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
مدارک و شرایط لازم برای بیمه هنرمندان رشته سینما چیست
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

  1. کپی کامل شناسنامه
  2. کپی کارت ملی (دو طرف)
  3. کپی آخرین مدرک تحصیلی
  4. چهار قطعه عکس (3×4)
  5. کپی کارت پایان خدمت یا معافیت (ویژه آقایان)
  6.  کپی لوح تقدیر- سپاس- یاد بود و ...
  7. ارائه گواهی شرکت در جشنواره های فیلم استانی یا کشوری در سال گذشته یا سال جاری  (ارائه حداقل دو گواهی الزامیست)
  8. قرارداد ساخت فیلم (در پست کارگردان ،فیلمبردار، تدوینگر)
  9.  تکمیل فرم بیمه هنرمندان (یک برگ)
  10.  تاییدیه از یکی از مراکز آموزشی- هنری ،شامل، انجمن سینمای جوان، آموزشگاه آزاد سینمایی، شرکت های تولید فیلم های کوتاه غیرسینمایی و یا صدا و سیمای جمهوری اسلامی، مبنی بر فعالیتهای مستمر نامبرده.
  11.  معرفی نامه از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مربوطه

- ضروری است بیمه شده گرامی جهت استفاده ار مزایای بیمه هنرمندان ، در پایان دوره یکساله ،گزارش فعالیت خود را بانضمام مستندات لازم، به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه دهد، در غیر این صورت، غیر فعال شناخته شده و مزایای متعلقه، قطع خواهد شد

اطلاعات تکمیلی در:

شرايط داشتن بيمه هنرمندان چیه