در بیمه بیکاری توسط (170 امتیاز)
باسلام بنده کارم در تبریز بود ولی بیمه ما به شعبه ۲۲تهران واریز میشد پارسال اخراج شدم و تمام کارهای اداری مربوط به بیمه بیکاری را در تبریز انجام دادم و فرم ۸ رو هم در تاریخ  ۲۹ خرداد ۹۶ به شعبه ۲۲ تهران فکس کردم و نامه بازرسی که ایا کار میکنم یا نه رو هم ۲۹خرداد۹۶ شعبه ۴ تبریز به ۲۲ تهران فرستاد حالا نمیدونم چند روز طول میکشه که نامه برسه

ایا همین تیر ماه حقوق های عقب افتاده که ۱۱ ماه هست رو یکجا برام واریز میکنند یا نه ؟با تشکر از شما
توسط (100 امتیاز)
با سلام چنانچه پس از پایان آخرین ماه کاری در صورت اخراج اگر کارفرما بیمه آخرین ماه را رد نکرده باشه آیا بیمه بیکاری به مشکل میخوره در ضمن چگونه میشود بیمه ماه آخر را پیگیری کرد

سلام

2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام چون مکاتبات اداری بصورت انلاین شده معمولا تا۱۵روز زمان میبرد تا از دو شعبه تاییدیه لازم صورت بگیرد لذا از تاریخ ثبت تقاضای بیمه بیکاری تا هرزمان بطول بکشد حق بیمه بیکاری بصورت یکجا بحساب شما واریز میگردد لذا جای نگرانی نمیباشد.ایمانی