در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید آیا کارفرما میتواند حقوق کارگر دائم را بمنظور تحت فشار قرار دادن کارگر (جهت تسویه حساب ) پرداخت نکند ؟؟؟

آیا پس از طرح شکایت و گرفتن حقوق، راهی وجود دارد که کارفرما این کار را تکرار نکند؟؟؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
شما میتوانید از طریق اداره کار هیئت تشخیص موضوع را طی دادخواستی به سرانجام برسانید واز طریق اجرایی تمام حق وحقوق خوذرا دریافت نمایید لازم بیاداوریست باتوجه به اینکه کارگر دائمی هستین تا موقعی که از نظر حقوقی شمارا راضی نکند میتوانید دوران حق السعی دریافت نمایید .ایمانی