در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من تازه بازنشست مشاغل آزاد تامین اجتماعی شدم با توجه به مستمری اندک پرداختی سازمان بجای پرداخت سرانه درمان برای خانواده میتوانم بیمه سلامت دریافت کنم؟
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه سیتم صدور دفترچه بصورت انلاین ویک پارچه میباشد لذا در صورت دریافت هرکدام از دفترچه ها دفترچه قبلی میبایست ابطال شود لذا چون از طریق سازمان تامین اجتمایی بازنشسته شدید امکان استفاده از دفترچه سلامت امکان پذیر نمیباشد....ایمانی