در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
باسلام برای دیدن لیست بیمارستانهای طرف قرارداد وارد لینک شما شدم متاسفانه یه قسمت هست که اسم مرکز میخواد من اگه اسم مرکز میدونستم که وارد لینک شما نمی شدم

 لطفا راهنمایی بفرمایید دراین قسمت دقیقا باید چه چیزی نوشته شود...

سوال دوم اینکه که است لیستی از متخصصین در زمینه های مختلط درمانی دارید که طرف قرارداد شما باشد....چون مثبت برای پیدا کردن یک متخصص اعصاب و روان که طرف قرارداد شما باشد چگونه باید این متخصص را جستجو کرد

باسپاس فراوان از شما گرامیان
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام

1- منظور شما کدام بیمه می باشد؟ (به طور معمول نوشتن نام  مرکز اجباری نمی باشد و با زدن بر روی دکمه جستجو نتایج به شما نمایش داده می شود)

2- منظور از " شما" کدام بیمه می باشد؟