در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا برای دختران مجردی که پدرشون بازنشسته تامین اجتماعی هست بعد از سن سی سالگی خروج از تکفل میدن و بیمه درمانیشون قطع میشه یا مادامیکه ازدواج نکردن میتونن از بیمه درمانی استفاده کنند؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

دختران خانم های مجرد مادامی که ازدواج نکرده اند تحت پوشش بیمه ای پدر می باشند.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما