در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام ، اينجانب مادر دو فرزند و همسر ايثارگر و مجروح جنگي هستم

همسرم بنا به دلايل شخصي حاضر به استفاده از امتياز مجروحيت جنگي خود از دولت نشد دو فرزند نامزد دارم كه مشغول تدارك جهازيه شان از راه درامد قاليبافي هستم

از طرفي مسئوليت رسيدگي به كارهاي درماني همسر و خانه داري هم با من است هر سه فرزندم دانشجو هستند. بنابراين مشغوليت ها مجبورم روزها بيرون به كارها رسيدگي كنم اما متاسفانه كاركنان صنف قاليبافي بسيار بد رفتار هستند و دائم تهديد ميكنند كه بيمه من را قطع خواهند كرد در حالي كه من طبق زمان بندي انها قالي ها رو به اتمام ميرسانم اما بد رفتاري سخت گيري و توهين يكي از كاركنان آقا من را به طور كل افسرده و نااميد كرده

 آيا در بخشنامه و قانون الزامي به حضور صد درصدي هرماه فرد در منزل جهت بازديد است؟

چگونه شرايط من درست ميشود اگر بيمه من را قطع كنن؟باتشكر
3 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اولا بیمه شما به بازرس تامین اجتماعی ارتباط دارد نه به صنف قالی بافی در ضمن هیچکس حق ندارد توهین یا بد رفتاری کند و چونکه شما واقعا در حال بافتن قالی هستید دیدن شما در حال قالی بافی ضروری نیست اما بهتر است حداقل زمانی که بازرس میاید شما در منزل باشید لیکن یکماهی یکبار منطقی نیست که بازرس بیاید حداقل باید سه ماهی یکبار بیاید