در مفاصا حساب بیمه توسط (109,850 امتیاز)
سلام

یه شرکت بازاریابی بیمه هستیم که با یه کارگزاری رسمی بیمه قرارداد همکاری در زمینه بازاریابی بیمه داریم. آیا به قرارداد بازاریابی بیمه حق بیمه پیمانکاری تامین اجتماعی تعلق می گیرد
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

من بخشنامه شماره 11 جدید درآمد با موضوع: دستورالعمل بازرسی از دفاتر قانونی و نحوه محاسبه حق بیمه آن را خوندم

3 -هزینه هاي انواع خدمات بازرگانی از قبیل دلالی، بازاریابی، حق کمیسیون، پورسانت فروش، ترخیص کالا و مشاوره و حق الزحمه حسابرسی و خدمات حسابرسی و مالی و نقشه کشی و...

الف- در وجه فرد یا افراد پرداخت بشه بهش ضریب 30% میزنند.

ب- در وجه کارگاه ها و اشخاص حقوقی و موسسات

• فاقد فاکتور یا صورتحساب رسمی بهش ضریب 16.67% میزنند

• داراي فاکتور یا صورتحساب رسمی غیر مشمول میشه

با این وضعیت حق مشاوره های پرداختی هم در زمان حسابرسی بیمه از دفاتر(اگر شرکت حسابرسی بیمه شود) ضریب خواهد خورد.