در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (190 امتیاز)
با سلام و احترام. بنده دارای در شرکت های مختلف بصورت آزاد حسابداری انجام میدم و همینطور دارای کارت عضویت بسیج فعال نیز هستم.

 میخواستم بپرسم کدوم نوع بیمه رو بهتره انتخاب کنم بیمه بسیجی یا بیمه مشاغل آزاد؟؟

 کدومش حق بیمه شون کمتره؟؟

میشه بفرمایید چه فرقی با هم میکنن؟؟

 و حق بیمه تامین اجتماعی بسیجیان فعال چقدر هستش؟؟

 خیلی ممنونم...
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

فرق خاصی با بیمه مشاغل آزاد ندارد . ببیمه بسیجیان 27 درصد است و بیمه حرف و مشاغل آزاد 12 ، 14 و 18 درصد است و البته در بیمه بسیجیان اروتز و پروتز نیز شامل می شود که در بیمه مشاغل آزاد چنین چیزی ندارد . البته چون ظاهرا درصدی از این مبلغ توسط موسسه تامین درمان بسیجیان پرداخت می گردد احتمالا بیمه بسیجیان برای شما بهتر است .

با تشکر