در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (570 امتیاز)
سلام. من  ۱۵ سال سابقه بیمه اجباری و اختیاری دارم و الان بیمه اجباری دارم اگر ترک کار  کنم و بیمه اختیاری ادامه دهم، چه پایه حقوی را در قرارداد در نظر میگیرند که طبق آن حق بیمه واریز کنم؟؟
آیا اخرین حقوق دریافتی م مد نظر میگیرند یا حداقل حقوق سال را؟؟؟
حقوق الانم ۱/۴۰۰/۰۰۰ تومان است.
۲_ اگر حقوق فعلی مرا در نظر بگیرند آیا افزایش حقوق سالیانه هم اعمال میشود تا حق بیمه بیشتری بپردارم
متشکرم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

1. دستمزد ملاک محاسبه  پرداخت حق بیمه برای شما عبارت است از : میانگین دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه آخرین ٣٦٠ روز قبل از تاریخ تقاضا مشروط براینکه کمتر از حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در زمان تقاضا نباشد .

2.بله. هر سال با افزایش دستمزد ، دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه شما هم افزایش می یابد.