در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید
من دوسال و پنج ماه سابقه بیمه در یک شرکت دارم
تا پانزده خرداد 96 سرکار رفتم
بعد از اون گفتن فعلا شرکت داره جمع میشه
بیمه ام رو تا اردیبهشت واریز کردن نه خرداد
من دادخواست تشکیل دادم برای بیمه بیکاری و بعد با من تماس گرفتن که بیا نامه عدم نیاز و قرارداد بهت بدیم و دیگه شکایت نکنه ،بیمه خرداد رو هم می ریزیم
من هم رفتم و دادخواست رو چهارشنبه انصراف دادم  از قضا فهمیدم حرفشون دروغ بوده و بیمه خرداد رو هم واریز نکردن و در شرکت هم بسته است من یک ماه خرداد که فرصت داشتم برای بیمه بیکاری گذشته
دادخواست رو آیا میتونم دوباره به جریان بندازم؟الان دوروز از انصرافم گذشته
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله می توانید  دوباره به جریان بیندازید . این نوع شکایت مشمول مرور زمان نمی شود .

با تشکر