در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام.پدر من ۶۸ ساله و روستایی میباشد و فاقد سابقه هر گونه بیمه و بازنشستگی و.. امسال در کارگزاری بیمه روستاییان  ثبت نام کرده.. چون سابقه ده سال پرداخت ندارد ایا مستمری پیری دریافت میکند..

در ضمن در صورت فوت در اولین سال بیمه در اثر فوت عادی غیر از کار مستمری بازماندگان(مادرم)تعلق میگیرد..
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

برای استفاده از مستمری پیری باید 15  سال سابقه و 65 سال سن داشته باشند .

برای دریافت مستمری بازماندگان باید سابقه 1 سال پرداخت حق بیمه و 3 ماه در ماه آخر قبل از فوت باشند .

با تشکر