در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام من درسایت مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی ثبت نام کردم و گزارش هایی که از سایت گرفتم نشون میده که در زمان ها و فواصل مختلف برای من با کد کارگاهی دیگری هم بیمه رد شده در صورتی که من فقط یک جا شاغل بودم و برای بعضی از ماه های سال رقم 62 روز بعنوان سابقه کاری درج شده است

 با توجه به اینکه می خواهم برای بازنشستگی اقدام کنم و ابتدا باید فرم جمع آوری سوابق رو پر کنم فکر می کنید که آیا این اضافه پرداختی ها به عنوان سابقه کاری برای من محاسبه میشه یا خودشون بعدا این ها رو اصلاح می کنن و خط می زنن

 - با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه کسی این سوابق را خط نمی زند و سابقه مذکور  نیز فقط 1 بار محاسبه می شود . تنها سودی که فعلا دارد این است که اگر در 2 یا 5 سال آخر باشد در محاسبه مستمری بازنشستگی تاثیر مثبتی دارد .

با تشکر