در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
باسلام مجدد
دوستان بررگوار چندی پیش راجع به آیین نامه اجرایی ماده ۳ قانون جدید سوال داشتم که بزرگواری فرمود:

فعلا چون آیین نامه اجرایی ماده 3 قانون جدید به تصویب هیات وزیران نرسیده و به شرکتهای بیمه ابلاغ نشده
به همن دلیل فعلا مطابق قانون قدیم یعنی فقط در صورت فوت یا نقص عضو به راننده مسبب حادثه دیه پرداخت میشه///
و کارشناسان محترم در پاسخ گفته بودن که آخرین فرصت برای اجرایی این ماده ۲۹ سه ۹۶ هست و پس از آن تمام شرکت ها موظف بپرداخت دیه به راننده مقصر هستند،
سوال داشتم که الان به مرحله ی اجرا دراومد؟
بیمه من بیمه معلم هست و تاریخ بیمه نامه ام
۲۸مهر۹۵هست/
بنده دیروز به دادگاه و بیمه مراجعه کردم و بازهمون حرف ها رو زدن که تنها در صورت نقص عضو یا فوت دیه پرداخت میشه
لطفا راهنمایی کنید باسپاس
اصلا راننده مقصری هست که نقص عضو نشده و دیه ازبیمه گرفته؟
توسط (110 امتیاز)
سلام
کسی نیس جواب این سوالوبده
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه حوادث راننده از بیمه مسولیت در قبال اشخاص ثالث جدا است، اگرچه در یک بیمه نامه گنجانده شده است.
دیه تابع مقررات اسلامی است و غرامت بیمه حوادث تابع سرمایه مورد تعهد بیمه گر است. اگرچه بیمه گر در مورد حوادث راننده، حداقل به اندازه یک دیه کامل مرد مسلمان در ماه غیر حرام را به عنوان سرمایه مورد تعهد در نظر گرفته است.

حال اگر راننده مسبب حادثه دچار جراحت شود، در اثر این جراحت دچار ازکار افتادگی و نقص عضو دائم یا موقت/ کامل یا جزئی و یا فوت شود، از محل بیمه حوادث راننده به آن غرامت تعلق می گیرد.

این غرامت بر اساس رای قطعی پزشکی قانونی و درصد های  ازکار افتادگی تعیین می شود.

این موضوع با دیه و قوانین اسلامی مربوط به دیه فرق می کند.