در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
سلام.
کسی با 55 سال سن و 18 سال سابقه که به صورت مقطع مقطع پرداخت شده به طور مثال  چند سال به طور منظم حق بیمه را پرداخت کرده و بعد چند سالی اصلا حق بیمه را پرداخت نه کرده و فواصل زیادی در بین سوابق وجود دارد که این فواصل در حدود 15سال میباشد

 حال میتوان دوازده سال از این 15 سال سابقه ای که پرداخت نشده را به صورت یکجا پرداخت کرد تا فرد سابقه ان تکمیل شود و بازنشسته شود؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه نمی توانید . سوابق بیمه فروشی نیست . تنها در صورتیکه جایی کار کرده باشید و حق بیمه برای شما پرداخت نشده باشد و با احراز و تایید آن توسط اداره کار و پرداخت حق بیمه توسط کارفرما می توانید این کار را انجام دهید . در هنگام بازنشستگی معمولا شعب تامین اجتماعی در این زمینه سخت گیری خواهند کرد .

با تشکر