در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام خانم بنده 6ماهه بار دار بوده وطی تصادفی در سال 94 مقصر شناخته شد که این حادثه منجر به فوت جنین 6ماهه شد که در بیمارستان از رحم خارج شد پزشکی قانونی هم علت سقط جنین را تصادف اعلام کرده است و دادگاه حکم به پرداخت نصف دیه مرد مسلمان ار نوع شتر و یک سال حبس داده است . سوال اول .در تصادفات رانندگی دیه بین زن و مرد برابر است چرا نصف دیه رای داده ؟ سوال دوم. جنین در چند هفتگی انسان کامل محاسبه میشود ؟ سوال سوم خانم بنده از ناحیه دوتا انگشت و سینه دچار آسیب شده چرا قاضی برای ایشان با توجه به درصد دیه 10درصدی پزشکی قانونی رای صادر نکرده است؟ با تشکر
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

پاسخ سوال 1  : در تصادفات رانندگی دیه زن و مرد برابر است .( ماده 2 قانون جدید شخص ثالث )

پاسخ سوال 2: متاسفانه تاریخ دقیقی وجود ندارد از 16 الی 20 هفتگی، جنین رسیده یا ماچور محسوب میشود و دیه کامل به وی تعلق میگیرد

پاسخ سوال سوم: می بایست به رای دادگاه اعتراض کرده و خواهان محاسبه دیه کامل برای تمام جراحات همسرتان بر اساس نظر پزشکی قانونی شوید.

موفق باشید