در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام
الان 3ماه از سال 96 گذشته کارفرما تا این لحظه باید بیمه فروردین و اردیبهشت را ریخته باشه و خود کارفرما هم میگه ریختم اما من وقتی خودم به سایت سوابق میرم خبری از بیمه فروردین و اردیبهشت نیست مگه سایت سوابق هر روز  بروزرسانی نمیشه؟

 کارفرمای من میگه هنوز توی سال 96 سایت بروز نشده وگرنه من بیمه رو ریختم به نظر شما من چکار کنم اگخه شکایت کنم اخراج میشم...

موندم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه هر روز به روز نمی شود و فرآیند ثبت اطلاعات در سایت کمی زمان بر است. ممکن است حق بیمه ریخته شده اردیبهشت را اواخر خرداد و یا حتی تیر بتوانید ببینید .

با تشکر