در سایت و سامانه وزارت کار توسط (100 امتیاز)
با سلام.من فوق لیسانس ریاضی محض از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران هستم به علت اینکه گواهی مربوط به کارشناسی ارشد بنده بعد از انجام امور مربوط به تسویه حساب دانشگاه از سمت دانشگاه هنوز برای من ارسال نشده مجبور شدم با مدرک لیسانس ریاضی ام در سامانه کارورزی ثبت نام کنم

 بعد از ثبت نام پیغام اینکه شما در سامانه ثبت نام کرده اید و کارت برای شما ارسال میشود برای من نمایش داده شد ولی امروز 28 خرداد بعد از ورود مجدد به سامانه متوجه شدم که اطلاعات قبلی من پاک شده و تحصیلات من به ابتدایی برگشته و پیغام شما شامل طرح نمیشوید برایم نمایش داده میشود.

دوباره مدارک را فرستادم و اطلاعاتم را تصحیح کردم و شغل مورد نظر خود را تغییر دادم و پیغام مدارک در حال بررسی است را نمایش داد

آیا من در سامانه ثبت نام کرده ام با این شرایط از کجا باید مطمئن بشوم؟

گزینه ارسال مدارک را که میزنم فقط نمایش میدهد اگر از اطلاعات خود مطمئن هستین بر روی ارسال مدارک کلیک کرده و مدارک را ارسال کنید من از اطلاعات خودم مطمئن هستم ولی گزینه ارسال مدارک برای من وجود ندارد

. لطفا راهنمایی ام کنید.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با  سلام

با توجه به سن تایید می گردید  و البته بین 6 ماه تا 3 سال از گرفتن مدرک تان باید گذشته باشد . احتمالا سن تان بیش از 25 سال است . باید مدرک تان را کارشناسی ارشد می زدید و بعد از تایید صحت اطلاعاتتان در مرحله ای (چند ماه بعد) که گواهی مدارک از شما خواسته می شد مدارک را ارائه می دادید. در سامانه ثبت نام کرده اید ولی تایید نشده اید و باید اطلاعات دقیق تان بعد از چند روز تایید گردد . یعنی همراه با پیام مناسب همان اطلاعات واقعی تان باشد و بتوانید مدارک تان را ارسال کنید  . بعد از تایید اطلاعات صحیح مدارک تان را ارسال کنید .

با تشکر