در سازمان تامین اجتماعی توسط (140 امتیاز)
ایا میشود برون محل کانون بازنشستگی را انتقال داد بدون اینکه محل سکونت تغییر کند

 چون کانون بازنشستگی شهرری خیلی دور است در صورتی که برای ما کانون  روبروی پارک نزدیک ولی عصر نزدیک تر است
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در اساسنامه این کانون ها کارگران با توجه به بازنشستگی در محل کار شان تقسیم بندی شده اند نه محل سکونت آنها . هر چند نحوه عضوگیری و کارکرد آنها بر عهده خودشان است و اصولا دیگر ربطی به سازمان تامین اجتماعی ندارد و بهتر است درخواستتان را به خودشان دهید . مسئولانشان همه از قدیمی های تامین اجتماعی هستند. کانون بازنشستگان شهرری هم زیاد دور نیست نزدیک متروی شهرری است .

با تشکر