در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
باسلام وخسته نباشیدمن بااحتساب خدمت وظیفه وحدود25سال کاردرشرکت داداش برادرنزدیک 27سال سابقه بیمه دارم درضمن ازناحیه زانوی راست درسال 76ودوبارجراحی زانوی چپ درسال 93و95داشته ودیگر
قادربه ادامه همکاری نیستم میخواستم ازجنابعالی خواهش کنم تااینجانب رابیشترراهنمایی بفرمایید.آیامیتوانم ازبازنشستگی پیش ازموعداستفاده کنم.یاراه بهتری هست؟درضمن من 5سال هم بیمه سخت وزیان آوردارم.سنم هم 47ساله.   ممنون ازلطف وعنایت جنابعالی.
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز، با توجه به احتساب سنوات سختی کار و در صورتیکه سختی کار شما تایید شده باشد، جنابعالی 30 سال سنوات خدمت دارید و مشمول سنوات قابل قبول بازنشستگی میشوید اما بدلیل آنکه سن شما به محدوده مورد تایید بازنشستگی نرسیده است، پیشنهاد میگردد 3 سال باقی مانده را نیز بصورت خویش فرما بیمه خود را ادامه دهید تا بتوانید با حقوق مبنای 33 روز با سن 50 سال، بازنشسته شوید.

البته میتوان برای ازکارافتادگی نیز اقدام کرد اما پروسه تایید کمیسیون پزشکی مقداری طولانی است و باید کمیسیون تایید نماید که شما قادر به کار و فعالیت نمی باشید.

موفق و پیروز باشید