در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایا با 20سال سابقه کار درازمایشگاه و50سال سن برای خانم میشود تقاضای بازنشستگی کرد.
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

برای احراز بازنشستگی در قانون تامین اجتماعی به دو معیار مهم توجه می شود:
۱- رسیدن به سن مقرر در قانون
۲- داشتن سنوات پرداخت حق بیمه به میزان مقرر در قانون تامین اجتماعی
بر مبنای دو عامل فوق احراز شرایط بازنشستگی بر اساس شرایط زیر صورت می گیرد:
الف: سن بازنشستگی، بر اساس بند ۱ ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی، ۶۰ سال سن برای مردان و ۵۵ سال سن برای زنان است که در این حالت فرد بیمه شده با داشتن حداقل ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه  می تواند بازنشسته شود.

البته شما میتوانید با شرایط ذکر شده تقاضای بازنشستگی کنید اما طبیعتا حقوق کامل را دریافت نخواهید کرد.

موفق باشید