در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (140 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

می خوام دفترچه بیمه تامین اجتماعی ام رو تبدیل به دفترجه بیمه سلامت کنم،یعنی فقط درمانی و از تامین اجتماعی ام حذف کنم و بیمه سلامت بگیرم و برای بازنشستگی رو حذف نکنم

اصلا امکان اینکار هست؟خوبی و بدی اینکار چیه؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در تنها نوع بیمه تامین اجتماعی که بابت دفترچه از شما پول گرفته می شود بیمه حرف و مشاغل آزاد است که ماهیانه باید 31 هزار تومان پرداخت کنید . در دیگر اشکال بیمه تامین اجتماعی اصلا از شما مبلغی مجزا برای این موضوع نمی گیرند که بخواهید دفترچه استفاده نکنید . در بیمه مشاغل آزاد می توانید نگیرید و البته این موضوع را در هنگام بستن قرارداد به اطلاع آنها برسانید و اگر در اثنای قرارداد هستید به واحد امور فنی بیمه شدگان شعبه مراجعه فرمایید .

با تشکر