در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (140 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

می خوام دفترچه بیمه تامین اجتماعی ام رو تبدیل به دفترجه بیمه سلامت کنم،به نظر شما خوبی و بدی اینکارم  چی هست؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

وقته دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارید یا بیمه اجباری هستید یا خویش فرما :

1- اگر بیمه اجباری هستید بابت ارائه دفترچه به شما هزینه ای از شما گرفته نشده است بنابراین پس دادن آن کاملا اشتباه است چون بابت دفترچه بیمه سلامت باید هزینه پرداخت کنید و در ضمن دیگر نمی توانید در مراکز ملکی درمانی تامین اجتماعی بع رایگان درمان شوید و

1-اگر بیمه خویش فرما هستید باز هم دو حالت دارد :

الف- بیمه اختیاری هستید : اگر بیمه اختیاری هستید بابت دفترچه درمانی همانند بیمه اجباری مبلغی از شما گرفته نمی شود و توضیحاتی که در پاراگراف قبلی دادم در این زمینه نیز صادق است .

ب-اگر بیمه حرف و مشاغل آزاد هستید بابت دفترچه به نرخ امسال حدود 31 هزار تومان پرداخت می کند . تصمیم با خودتان است . با مبلغ بیمه سلامت بسنجید و تعرفه های مراکز درمانی دولتی و سازمان تامین اجتماعی را بررسی کنید .

با تشکر