در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید، چنانچه متقاضی بیمه اختیاری پس از انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه نظر به اقاله یا فسخ قرارداد داشته باشد، امکان استرداد وجوه پرداختی وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه . کلا در تامین اجتماعی امکان استرداد مبالغ پرداختی وجود ندارد مگر در مواردی که اشتباه پرداخت شده باشد آن هم با حکم قضایی . مورد شما قابل استرداد نیست .

با تشکر