در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
با سلام و عرض ادب، سوالم اين هست كه:

 منابع آزمون براي اخذ نمايندگي بيمه عمر و زندگي شركت بيمه ايران چي هستن؟؟ سپاسگذارم.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
منابع آزمون های نمایندگی بیمه که از طرف پژوهشکده بیمه، به نمایندگی از بیمه مرکزی برگزار می شود به     شرح زیر است:

کتاب جامع آموزش بیمه جلد 1 و جلد 2، انتشارات پژوهشکده بیمه (کتب و جزوات آموزشی دیگر مورد تایید نمی‌باشد).
سرفصل‌های مرتبط:
-    مجموعه قوانین و مقررات بیمه‌های بازرگانی
-    اصول، کلیات بیمه و ریسک
-    رشته‎های مختلف بیمه‎ای (بیمه‎های عمر، حادثه، درمان، آتش سوزی، باربری، اتومبیل، مسئولیت و مهندسی)
-    حقوق بیمه
-    قانون بیمه و قانون تاسیس
-    قانون جدید بیمه اجباری شخص ثالث (از سایت بیمه مرکزی دانلود شود)
-    بازاریابی بیمه
-    آئین نامه‌های مصوب شورای عالی بیمه (71، 83، 54، 75، 81، 84، 79، 74، 68، 53، 21 و 92)
-    اصطلاحات انگلیسی بیمه‌ای
-    فرآیند صدور بیمه