در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
با سلام.

میخواستم بدونم در جراحیهای فک و صورت مثل مشکل ناهنجاری کلاس II،با توجه به سنگین بودن هزینه ها کدام نوع بیمه میتواند تا حداکثر میزان هزینه های جراحی را پوشش دهد؟

تامین اجتماعی یا تکمیلی و یا بیمه دیگری؟.

در رابطه با جراحی انحراف بینی و سینوزیت مزمن و جراحی به روش  اندوسکوپیک چطور؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در مورد جراحی های فک و صورت بیمه های پایه درصدی از هزینه های بیمارستان های دولتی را پوشش می دهند و البته در بعضی بیمارستان های تامین اجتماعی این موارد به صورت مجانی انجام می گردد البته با نوبت های طولانی . بیمه های تکمیلی هم اکثرا بعد از عمل پوشش می دهند و هر کدام با درصدی تا آنجا که دیده ام مثل بیمه دانا . بیمه های تکمیلی معمولا 50 درصد مبلغ  را می دهند. البته اکثر بیمه های تکمیلی درمانی انفرادی پوشش نمی دهند و باید گروهی باشد .

با تشکر