در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام.برای عمل انحراف بینی با شدیدترین درجه انحراف بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ تامین اجتماعی چه مقدار هزینه پرداخت میکنه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سرکار خانم علی پور سلام،وقت بخیر.

اصولا،سقف پوشش های جراحی و بستری در بیمه های تکمیلی،بستگی به قرارداد تفاوت داره.

بنده نمیدونم که شما تحت پوشش کدام قرارداد آتیه سازان هستین،ولی عضو هر قرارداد که باشین،میتونین از سازمان متبوع تون،نوع و سقف قرارداد و تعهدات آتیه سازان رو در قبال پوشش بستری و جراحی تون سوال بفرمایین.