در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
سلام. در بیمه تامین اجتماعی در صورتی که شخصی فوت کنه چقدر سرمایه پرداخت میشه؟ و این سرمایه دقیقا به چه کسی پرداخت میشه؟

جایی خوندم که فقط به فرزند دختر و مجرد اونم تا سقف 600 هزار تومان! درسته؟

در بیمه عمر میدونم که میشه مشخص کرد سرمایه به چه کسی برسه.
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در تامین اجتماعی چیزی به نام سرمایه عمر وجود ندارد . بلکه مستمری به وراث قانونی تعلق می گیرد که ماهیانه است . به همسر و فرزندان تا زمانی که شامل آنها بشود .

با تشکر