در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (640 امتیاز)
سلام

چند نوع بیمه عمر در ایران ارائه می شود؟ منظور شرکتها ارائه دهنده نیست. انواع بیمه عمر و مقایسه آنها را نسبت به یکدیگر می خواهم؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (1,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام

در کل سه دسته بندی در بیمه عمر داریم

1-بیمه عمر به شرط فوت

در این نوع بیمه نامه برای سقف سرمایه فوت یک حق بیمه در نظر گرفته می شود و اگر در طی مدت بیمه شخص بیمه شده فوت نماید سرمایه فوت به بازمانده تعیین شده پرداخت می گردد و در پایان فرد زنده باشد مبلغ پرداخت شده (حق بیمه) از بین رفته و اعتبار بیمه تمام است

2- بیمه عمر به شرط حیات

در این بیمه در قبال کرفتن حق بیمه تعیین شده اگر فرد پایان مدت بیمه زنده باشد حق بیمه عودت داده می شود که معولا سود به مبلغ حق بیمه تعلق می گیرد و در صورت فوت در زمان بیمه، پوشش ی وجود دارد

3- بیمه عمر مختلط

بیمه عمر و سرمایه گذاری-بیمه عمر و تامین آتیه-بیمه عمر و پس انداز

این بیمه نامه که بیشترین استقبال را در سال های اخیر در کشور ما با نام های عمر و سرمایه گذاری ، عمر و تامین اتیه و.... دارد در زمان حیات بیمه شده پس انداز خوبی با سود تضمین شده دارد که در پایان مدت بیمه می تواند فرد حتی بازنشسته گردد و مستمری دریافت نماید و اگر در طی قرارداد فرد فوت نماید تمامی سرمایه های فوت و خسارتی بعلاوه پس انداز با سود تضمین شده به افراد تعیین شده در بیمه نامه تعلق می گیرد.

کارگزاری بیمه بانیان آسمان آبی صاحب امتیاز سایت بیمه کلیک با تیم مجرب و حرفه ایی و با کسب رتبه فروش بیمه عمر آماده هر گونه مشاوره می باشد.