در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (640 امتیاز)
سلام

اگر بیمه اختیاری شوم آیا دفترچه بیمه آن مشکلات و بیماریهای دهان و دندان مثل ایمپلنت، جرم گیری دندان، کشیدن دندان، پر کردن دندان و از این قبیل را پوشش می دهد یا کاملا باید از جیب پرداخت کرد؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

دفترچه درمانی بیمه اختیاری تامین اجتماعی با دفترچه درمانی بیمه اجباری هیچ تفاوتی نمی کند و در مراکز ملکی نیاز به هیچ فرانشیزی نیست . خدمات دندانپزشکی در مراکز درمانی ملکی سازمان شامل کشیدن ، پر کردن های سطحی و بعضی مواقع جرم گیری است . خارج از این موارد باید به مراکز خصوصی مراجعه کنید که کلا دفترچه داشتن یا نداشتن فرقی نمی کند و با مراکز دولتی که درصد کمی از هزینه ها را پوشش می دهد .

با تشکر