در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (190 امتیاز)
با سلام و احترام... اگر خودم رو بیمه مشاغل آزاد نرخ 20 درصد یا 18 درصد بکنم، میتونم دفترچه خدمات درمانی نگیرم و پول سرانه درمان رو ندم؟؟ آیا اختیاری هست دریافت ذفترچه و پرداخت پولش؟؟ چون بدلیلاوضاع مالی بدم فقط میتونم پول حق بیمه رو بدم و از بیمه سلامت همگانی درمانی استفاده کنم آیا امکانش هست اینکار رو بکنم؟؟؟ خیلی ممنونم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله  می توانید نگیرید . در هنگام بستن قرارداد در شعبه بگویید که دفترچه خدات درمانی تامین اجتماعی را نمی خواهید . مشکلی نیست .

با تشکر