در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من از سال 76 که شاغلم همواره دارای یک کد بیمه بوده ام  ولی جدیدا خبر دار شده ام در شرکتی که مدتی حدود سه ماه مشاور بوده ام کد بیمه دیگری برایم اخذ شده و حق بیمه پرداخت شده البته در این زمان  با کد اصلی از جای دیگری واریزی نداشتم و اصطلاحا همپوشانی نداشته. اما حالا  که جدیدا در شرکتی استخدام شده ام  سیستم همان شمارهبیمه سه ماهه را معتبر میداند  لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم این سه ماه را تجمیع یا حذف کنم؟
1 پاسخ
توسط
شماره بیمه اصلی همواره اولین شماره بیمه است. منظور شما از سیستم روشن نیست.

با توجه به عدم یکپارچگی شعب سازمان تامین اجتماعی در شناسایی خودکار شماره بیمه ؛ وقتی بیمه شما از یک شعبه به شعبه دیگری منتقل می شود باید ابتدا در شعبه جدید همان شماره بیمه اولیه خود را نامنویسی و ثبت کنید تا کارفرما بتواند برای شما لیست بیمه ارسال کند. به واحد نامنویسی شعبه ای که الان بیمه هستید مراجعه و موضوع را مطرح کنید تا اصلاحات لازم صورت پذیرد.