در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

من حدود پنج سال و نیم سابقه بیمه دارم دو سال در شرکت اول سه سال و نیم در شرکت دوم

دو ماه است از شرکت دوم بیرون امدم امروز به محلی که سوابق بیمه ای توسط شرکت دوم انجا بود رفتم و خودم را بیمه خویش فرما کردم بعد از دیدن برگه قرارداد متوجه شدم کل سوابق بنده که پنج و نیم سال بوده در برگه قرارداد ذکر نکرده و تنها سه و نیم سال که در آن دفتر موجود بوده ذکر کرده

آیا باید مجددا به دفتر مراجعه کنم و سابقه قید شده در قرارداد را اصلاح کنم یا نیاز نیست>؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نیاز خاصی نیست . چون ثبت اطلاعات با توجه به سوابق موجودتان در شعبه بوده است و ربطی به سوابق واقعی تان ندارد و مشکلی هم ایجاد نمی کند. البته بهتر است سابقه تان را در شعبه آخر تجمیع کنید .

با تشکر