در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی در قرارداد پیمانکاری که واگذار شده ، چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط
‌اين‌گونه قراردادها بايد توسط پيمانكار انجام شود، يعني تمامي مراحل خريد، اجرا، طراحي و نظارت كاملاً بايد توسط پيمانكار انجام شود. حال اگر بحث انجام قرارداد در برخي موارد به پيمانكار فرعي مطرح مي‌شود بايد بررسي شود كه كدام موارد به پيمانكار فرعي واگذار شده است، اگر كار اصلي به پيمانكار فرعي داده شده يعني قرارداد واگذار شده است و فقط بحث انعقاد قرارداد مدنظر بوده است، از اين‌رو بايد به شكل موردي مورد بررسي قرار گيرد. در قراردادهاي غيرعمراني حق بيمه پيمانكار فرعي طبق مقررات، محاسبه و از كاركرد پيمانكار اصلي كسر مي‌شود. ‌ ‌