در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در چه صورت يك بيمه شده مي‌تواند مدعي شود كه در كارگاهي مشغول به كار بوده و حق بيمه وي پرداخت نشده است؟
1 پاسخ
توسط
‌در حال حاضر دستورالعمل خاصي وجود دارد كه چنانچه بيمه‌شده‌اي، مدارك مستندي دال بر اينكه در گذشته در كارگاهي اشتغال داشته، به شعبه تأمين‌اجتماعي فعلي خود ارائه دهد. (مانند فيش حقوقي، حكم استخدام و ....) كميته‌اي اين مدارك را در شعبه مورد بررسي قرار مي‌دهد و چنانچه صحت گفته بيمه شده تأييد شود، سوابق گذشته بيمه شده تكميل و حق بيمه از كارفرما اخذ مي‌شود.