در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سازمان تأمين اجتماعي در مورد پسران تحت تكفل بيمه شده كه هنوز مشغول به كار نشده‌اند، چه بخشنامه‌اي صادر كرده است؟
1 پاسخ
توسط
در گذشته، فرزندان ذكور تا سن 18 سالگي تحت‌پوشش بیمه تأمين‌اجتماعي بودند. تنها پسران يعني فرزندان ذكور بيمه‌شدگان تامین اجتماعی كه گواهي تحصيلي ارائه دهند، مي‌توانند تحت پوشش بيمه تامین اجتماعی باشند. فرزندان ذكور اگر به خدمت نظام‌وظيفه و سربازی بروند، تحت‌پوشش بيمه خدمات درماني نيروهاي مسلح قرار مي‌گيرند، اما اگر افرادي قبل از اعزام به خدمت نظام‌وظيفه در كارگاه مشمول قانون تأمين‌اجتماعي كار كرده باشند همسر و فرزندان آنها مي‌توانند تا زماني كه خدمت نظام‌وظيفه وي به اتمام برسد، از دفترچه درماني تأمين‌اجتماعي استفاده كنند.