در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام ،ببخشيد بنده فارغ التحصيل كارشناسي ارشد و بيكار  و  سي ساله و مجرد هستم و كارگري ميكنم،ولي عضو هيچ نوع  بيمه اي نيستم،

ميخواستم بدونم از چه نوع بيمه اي براي خودم استفاده كنم كه با حداقل هزينه بيشترين بهترين منفعت رو داشته باشم؟ لطفا راهنماييم كنيد،بسيار ممنونم
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

امیدوارم شغل متناسب با توانایی تان پیدا کنید . البته بحث حداقل هزینه بیشترین منفعت کلا بحث درستی نیست و زیاد در بیمه تامین اجتماعی صدق نمی کند . اما اگر بتوانید از بیمه کارگران ساختمانی استفاده کنید با توجه به شرایط تان برایتان مناسب است . البته اگر جایی شما را بیمه اجباری می کند (از طریق یک کارگاه تابع قوانین کار) بهترین حالت است .

با تشکر