در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
با سلام .بنده در دوران خدمت سربازی به مدت 24 ماه در مشاغل سخت و زیان آور اشتغال داشته ام که سابقه مذکور توسط تامین اجتماعی پذیرفته شده است پس از پایان خدمت به مدت 4 ماه بیکار و بدون پرداخت بیمه بوده ام و سپس مجددا در مشاغل سخت و زیان آور  مشغول به کار شده ام و به طور متوالی 18 سال کار کرده ام آیا وقفه چهار ماهه بدون پرداخت بیمه توالی بیست ساله را از بین می برد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

با قوانی فعلی بله ، توالی بیست ساله از بین می رود . البته ظاهرا قوانین جدیدی در حال تصویب است که مشکلاتی مشابه این مورد را حل می کند .

با تشکر