در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
سلام پدرم قبل از بیمه شدن بینایی یک چشمش رو از دست دادن الان ۹سال بیمه باربری تامین اجنماعی شدن و حق بیمه رو خودشون حساب میریزن ؛چشم سالمشون دچار سکته چشمی شده و بیناییش کم شده و دکتر کار سنگین رو براشون ممنوع کرده میخوام بدونم در صورتی که دکتر نامه ممنوعیت از کار بهشون بده از کار افتادگی بهشون تعلق میگیره یا نه؟و اگر تعلق بگیره به چه صورت هستش؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
باسلام

برای بررسی پرونده ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی ، گواهی پزشک معالج مبنی بر از کارافتاده بودن بیمه شده نیاز لازم است ولی کافی نیست . مهم نظر کمیسیون پزشکی است که آیا ازکارافتادگی کلی تعلق می گیرد یا نه که براساس کتابچه مرجع انجام می پذیرد .

اگر ازکارافتادگی کلی ایشان تایید گردد و از نظر سوابق بیمه ای نیز مشکلی نباشد همانند مستمری بگیران می توانند از حداقل مستمری یا بیشتر مطابق با قانون تامین اجتماعی بهره مند می شوند .

با تشکر