در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
سلام

اينجانب 18 سال در شغل سخت و زيان آور يك شركت ( جانشين مدير توليد در واحد توليد ) مشغول به فعاليت بودم كه طبق قانون دو سال ديگر بازنشسته مي شدم ولي كارفرما عليرغم عدم موافقت بنده حكم مرا به شغلي كه سخت و زيان آور نيست ( رئيس برنامه ريزي توليد در واحد دفتر فني ) تغيير داده است كه عملا بازنشستگي من به حدود 7 سال ديگر موكول مي گردد .

آيا اين كار كه توسط كارفرما صورت گرفته قانوني مي باشد ؟

 چه راهكارهايي براي احقاق حق اينجانب وجود دارد.

 با سپاس از پاسخگويي شما
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با سلام. ملاک تشخیص شغل شما عنوانی است که در لیست بیمه ارسال شده و اگر آن عنوان جزو مشاغل سخت و زیان آور باشد نیاز به تأیید کارفرما نیز دارد. اگر لیست بیمه و اظهارات کارفرما مغایرت داشته باشد نیاز به بازرسی از محل می باشد و در صورت احراز ، شرایط بازنشستگی شما فراهم خواهد شد.