در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام من با موتور بودم و با موتور دیگه ای تصادف کردم من از چند جا شکستگی پیدا کردم اما اون طرف چیزیش نشد دارای گواهینامه و بیمه هستم اما اون طرف هیچی نداره اگر مقصر حادثه ۵۰۵۰ اعلام بشه یا من مقصر بشم ایا میتونم دیه از بیمه خودم بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله درصورتي كه٥٠ به٥٠ باشين شما ميتونين ٥٠ درصد خسارات رو از طرف مقابل بگيرن و ٥٠ درصد ديگه رو درصورتي ك نقص عضو شده باشين ميتونين از بيمه نامه خودتون استفاده كنيد و درصورتي كه هم بيمه نامتون بعد از ٢٩ خردار ٩٥ تمديد شده باشد حتي درصورتي كه نقص عضو هم نشده باشين ميتونين اون ٥٠ درصد رو از بيمه نامه خودتون بگيرين