در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
سلام.
به دلیل عمل جراحی مدت ۶ ماه مرخصی تایید شده  کمسیون پزشکی دارم. از اول فروردین ۹۶ تا ۳۱ شهریور ۹۶.
قبل از آن دارای ۱۵ سال سابقه بیمه با آخرین حقوق ۴ میلیون تومان هستم .ولی از ۱۵ آذر ۹۵ تا ۲۳ بهمن ۹۵ از کارگاه دیگری هم برای من حق بیمه واریز شده با حقوق ۵ میلیون تومان.
حالا شعبه میگه به دلیل همپوشانی ،برای محاسبه غرامت دستمزد باید برم سابقه دوم را حذف کنم  و زیر بار تجمیع نمیره.
آیا حرفشون قانونیه؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

همپوشانی کلا مشکلی ندارد اگر 2 سال اخر نباشد . ولی موردی که فرمودید کمی شائبه دارد . مبلغ دستمزدی که گفتید بالا است به خصوص برای کاری که ظاهرا پاره وقت است و شما در دو جا فعالیت دارید . نزدیکی آن به زمان استراحت پزشکی تان مشکل ایجاد کرده است . من قاونی برای این حرف ندیده ام (البته شاید وجود داشته باشد) ولی لزوما همه اتفاقاتی که در تامین اجتماعی می افتد براساس مر قانون نیست و نظر کارشناسی کارشناسان نیز مهم است . توصیه می کنم به اداره کل تامین اجتماعی استان مراجعه کنید .

با تشکر