در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
مقصر حادثه در زمان حضور پلیس و عوامل راهنمایی و رانندگی عمداً یا سهواً بیمه‌نامه خودروی دیگری که هم‌مدل و هم‌شکل خودروی فعلی‌اش بود را که در بین مدارک خودرو بوده و هردو بنام خودش است را به پلیس می‌دهد و شماره پلاک و سایر مشخصات خودرو نیز بدون رویت فیزیکی خودرو، از روی برگ بیمه‌نامه در برگ سازشی درج می‌شود.

آیا مقصر حادثه می‌تواند ادعا کند که خودش در حادثه بوده ولی خودروی ثبت شده حضور نداشته و بیمه‌نامه‌ی خودرویی که تصادف نکرده را پلیس اشتباهی در اختیار زیان‌دیده گذاشته ؟

آیا بیمه‌نامه‌ای که در دست زیان‌دیده است فاقد اعتبار است؟ پلیس حتی کارت ماشین هم از مقصر نگرفته است. فقط و فقط بیمه‌نامه که یکماه به انقضاء آن مانده
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام.
درزمان وقوع حادثه پلیس تمامی مدارک شناسایی رانده مقصر وکارت شناسایی خودرو به انضمام بیمه نامه ازراننده اخذ می نماید وبامطابقت مدارک صورتجلسه وکروکی حادثه راتنظیم میکند ومحل برخورد خودرو با مصدوم باملاحظه میکند
در صورتیکه مدارک مربوط به خودروی دیگر ی باشد پلیس متوجه موضوع میشود چنانچه اشتباهی دراین مورد رخ داده باشد باتوجه به اینکه تصادفا ت جرحی تاتعیین تکلیف نهایی اتومبیل در پارکینگ پلیس نگه داری میشود .اگر تخلفی عمدی یاسهوی صورت گرفته باشد بااعتراض زیاندیده مجددا ازمحل برخورد خودرو با بازدید شده چنانچه آثاری مشهود نباشد معلوم میشود اتومبیل مربوط به تصادف نبوده وباید راننده مقصر خسارت شخصا متقبل شده وبیمه چنین خسارتی را پوشش نمی دهد
باسپاس