در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
سلام من شش ماه مرخصي استعلاجي بارداري و شش ماه هم مرخصي زايمان داشته ام

ايا براي استفاده از حقوق و دريافت حقوق زمان مرخصي زايمان كافي است كارفرما بيمه ماه هفتم را رد كند يا بايد كاركرد مرا هم به بيمه رد كند تا به من حقوق بدهند ممنون از پاسختون

 ضمنا مدارك مورد نياز را ارايه داده ام و نيز كاوفرما نامه بازگشت به كار مرا تاييد كرده است و موافقت كرده بيمه ماه هفت را رد كندوتمام مدارك به بيمه تحويل داده شده است
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما میتوانید سه ماه قبل از زایمان شروع به استفاده از مرخصی زایمان بنمایید اما این را بدانید از شش ماه مرخصی زایمان باید حداقل سه ماه از این مرخصی بعد از زایمان باشد حال که بعد از استعلاجی حق بیمه برایتان واریز شده هر موقعدبخواهید میتوانید از مرخصی بارداری استفاده نمایید