در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام

در صورت جدا شدن از همسر و داشتن فرزند دختر که با مادرش زندگی میکند ولی نفقه توسط پدر پرداخت میشود آیا بیمه بیکاری مثل متاهلین یا متکلف است

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام لزومی ندارد شما به تامین اجتماعی اعلام کنید که طلاق گرفتید وبا اراعه کپی عقدنامه تاهل خود را اعلام نمایید اما از آنجا که فرزندتان تحت تکلف شما میباشد ده درصد بعلاوه 55%حقوق قانونی شما میباشد اگراین حقوق کمتر از حداقل بشود تامین اجتماعی حقوق شما رو به حداقل میرساند