در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
خانمی 53ساله و آرایشگر هستم و 3سال بیمه دارم و حدودا 35سال سابقه کار دارم و با توجه اینکه سالهای زیادی کا میکنم از ناحیه گردن و کمر و زانو و کف پا دردهای خیلی شدیدی دارم و اصلا نمیتوانم تحمل کنم و کلا مسکن های قوی ( دیکلوفناک ) استفاده میکنم تا بتوانم سر کار بروم و سرپا به ایستم.

آیا با این وضعیت جسمانی امکان از کارافتادگی را دارم ؟

پیشاپیش از همکاری شما و زحماتتون ممنونم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام.
 برابر مفاده ماده ۷۰ قانون تامین اجتماعی؛ بيمه شدگاني كه طبق نظر پزشك معالج "غير قابل علاج " تشخيص داده مي شوند پس از (انجام خدمات توان بخشي )و اعلام نتيجه توان بخشي به سازمان تامین اجتماعی، می توانند تقاضای نعرفی به کمیسیون پزشکی نمایند.
با توجه به مطلب فوق، اصل بر درمان است و هنگام مراجعه به تامین اجتماعی، بایستی دو نوع مدارک همراه داشته باشید:
۱. مدارک تشخیص بیماری
۲. مدارک معالجه و درمان بیماری
البته به دلیل درجه بندی سلامتی و اعضا بدن در کتابچه کمیسیون پزشکی، نتیجه گرفتن از معرفی به کمیسیون در رابطه با بیماری های ذکر شده آسان نخواهد بود.