در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)
سلام

مثلا من 4 سال بطور منظم و سر وقت حق بیمه بیمه اختیاری را پرداخت می کنم ولی به علت مشکل مالی و ناتوانی در پرداخت برای 2 - 3 سال قطع می کنم و دیگر نمی توانم. خوب بعد از اون 2 - 3 سال چقدر حدودا با قیمت سال 1396 باید جریمه بدم؟ و آیا می توان دوباره برای آن بیمه فسق شده دوباره قرار داد بست و سنوات عقب افتاد و دنباله سالهای بعدی را پرداخت کرد؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام.
۱. سوابق پرداختی حق بیمه شما به قوت خود برقرار است.
۲. قطع بیمه اختیاری جریمه در پی ندارد.
۳. درخواست جدید جهت ادامه بیمه پردازی، با رعایت شرطرسن و سابقه بلامانع است.
۴. دوره های سپری شده پرداخت نشده، قابل پرداخت نیست؛ لااقل با قوانین و مقررات موجود.