در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)

سلام

کف مبلغ برای حق بیمه در بیمه اختیاری در سال 1396 ظاهرا 250 هزار تومان اعلام شده است. خوب اگر بیمه گذار بخواهد مبلغ بیشتر از این 250 تومان مثلا 400 هزار تومان در ماه برای حق بیمه اش پرداخت کند مفید است و در آینده که بازنشسته می شود تاثیری در افزایش حقوق و مستمری نسبت به کسی که همان بیمه اختیاری را داشته ولی هر ماه کف مبلغ را برای حق بیمه اش در ماه پرداخت کرده و افزایشی نداده داشته و توفیری می کند؟

ممنون

2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

چون حقوق براساس میانگین 2 یا 5 سال آخر محاسبه می گردد بله افزایش حق بیمه سودمند است . اما در بیمه اختیاری شما اکنون اجازه چنین کاری را ندارید و صرافا در بیمه های حرف و مشاغل آزاد آن هم با سابقه کمتر از 10 سال که تاثیر خاصی در افزایش مستمری ندارد می توان این کار را انجام داد .

با تشکر