در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام خدمت كارشناس محترم ،

بنده به عنوان كارفرما ، به دليل عدم آگاهي كافي ، و عدم شناخت جهت ارسال ليست بيمه ماهيانه ، نتوانستم ماههاي قبلي را ليست بيمه رد كنم ....

الان بخشي از پرسنل رفته اند و ترك كار آنها و همچنين تغييرات را ميخواستم از اين ماه كه بيمه به من دسترسي به اينترنت داده است ( با يوزر و پسوورد ) ايجاد كنم ....

ميشه الطفا راهنمايي كنيد آيا ميتونم ليست بيمه دوره هاي قبل را وارد كنم .... ؟ يا ديگر اين امكان اگر هم وجود داشته باشد فايده اي ندارد ؟

با سپاس
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

در حال حاضر شما از طریق اینترنت فقط می توانید لیست بیمه اردیبهشت رو وارد کنید و فعلا ترک کار پرسنل رو در همین ماه ثبت کنید.

برای لیست بیمه دوره های قبل باید به شعبه مراجعه کنید و با مذاکره میتوان لیستهای معوق رو ثبت کرد که شرایط خاص خودش رو دارد.