در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌مبناي محاسبه حق بيمه رانندگان چگونه است و براي رفع مشكلات اين افراد چه راهكارهايي انديشيده شده است؟
1 پاسخ
توسط
بحث قانون بيمه اجتماعي رانندگان از مهرماه 1380 در حال اجرا است و پيش‌بيني دستمزد 3/1 برابر دستمزد براي آنها، مبناي محاسبه حق بيمه قرار گرفته و رانندگان ناگزيرند 23 درصد حق بيمه را خود بپردازند. در گذشته، حق بيمه مربوط به رانندگان از بارنامه و صورت وضعيت مسافران وي تأمين مي‌شد، ولي امروزه رانندگان به دو دسته تقسيم مي‌شوند، اول كساني كه مالك ماشين هستند و دوم، كساني كه شغلشان رانندگي است. بدون شك كساني كه صاحب و مالك ماشين هستند، در پرداخت حق بيمه ماهيانه 50 هزار تومان، مشكلي ندارند و تنها افرادي در اين زمينه با مشكل مواجهند كه شغلشان رانندگي است و هر ماه، 30 روز كامل كاركرد ندارند. براي رفع مشكل اين افراد پيش‌بيني شده است كه يا به طرح گذشته برگرديم و يا بخشي از هزينه‌هاي اين افراد توسط دولت تأمين شود كه در حال بحث و بررسي است.